Motorrijden is nog leuker als je met een groep op weg gaat.

Motortreffens en toertochten

Motorrijden is fun, motorrijden samen met andere rijders is dubbel fun. Met de stijgende temperaturen, stijgt ook het aantal motortreffens.

Twee motorrijders in de bergen

Motorrijden is fun, motorrijden samen met andere rijders is dubbel fun. Met de stijgende temperaturen, stijgt ook het aantal motortreffens. Samen met gelijkgestemden tochten maken en tussen de bedrijven door genieten van een hapje, drankje, en muziek. Deze bijeenkomsten duren meestal een heel weekend. Vaak zijn er in de buurt kampeermogelijkheden. Op www.motorevents.nl vindt u een overzicht van de treffens in Nederland.

Over de grens

Op zoek naar inspiratie voor leuke, langere motorroutes? Kijk dan eens op www.routeyou.com. Hier vindt u tochten door heel Europa en pakketten waarbij overnachtingen en eten zijn inbegrepen. Veel routes zijn op fietsers afgestemd. Check dus wel of de route ook per motor afgelegd kan worden. Op deze website kunt u ook leuke routes buiten Europa vinden. Zo is er voor de ladies een heuse Sex and the City toer door New York, gebaseerd op de gelijknamige serie. Onmisbare stop: de Manolo Blahnik winkel met schoenen, waaraan hoofdpersoon Carrie Bradshaw hopeloos verslaafd was. 

Verder is er een prachtige route door Engeland, die u van Salisbury, (ruim 330 kilometer onder Londen) naar Turnbridge Wells in het westen voert. Onderweg ziet u tal van bezienswaardigheden, waaronder het fameuze Stonehenge. Vergeet niet minstens één keer een bezoek te brengen aan een traditionele Engelse pub voor een pint en fish and chips!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.