Uw huis is uw kasteel!

In Engeland is het een gevleugelde uitdrukking: my home is my castle. Het betekent enerzijds dat u thuis kunt doen wat u wilt. Maar het duidt ook op het gevoel van veiligheid, warmte en ontspanning dat u ervaart als u thuis bent.

Gezin in de woonkamer

Uit onderzoek blijkt dat een belangrijk deel van de waarde die we aan ons huis toekennen niet te maken heeft met het aantal kamers of de oppervlakte. Het gevoel en de beleving zijn minstens zo belangrijk als de harde cijfers!

Daarom wilt u uw thuis natuurlijk goed beschermen. Om u daarbij te helpen, hebben wij in deze editie van ons magazine weer een aantal handige tips en interessante artikelen voor u verzameld. Over verzekeren, maar ook over beveiliging en verduurzaming.

Verzekeringen

Er zijn verplichte, wenselijke en nuttige schadeverzekeringen voor in en om uw huis. Hier leest u er meer over.

Welke woonverzekeringen heeft u nodig?

U kunt ervoor kiezen om al deze verzekeringen in een pakket te stoppen. Soms is dat interessant, in andere situaties juist niet.

Pakketverzekering of toch niet?

Daarom is het slim om al uw schadeverzekeringen bij één adviseur onder te brengen. Waarom dat zo is, leggen we hier uit.

Afstemmen verzekeringen biedt zekerheid en voordeel

Veilig thuis

Een kasteel heeft meestal een stevige poort – soms zelfs met valhek! – en vaak ook nog een slotgracht met een ophaalbrug. Dat geldt natuurlijk niet voor reguliere huizen. Toch willen we ongenode gasten buiten de deur houden. Daarom hebben we enkele tips voor u op een rij gezet.

Geef inbrekers geen kans

Minstens zo belangrijk is het om uw huis tegen brand te beschermen. Hier leest u hoe u dat kunt aanpakken.

Brandveilig wonen

Duurzaam huis

Veel Nederlanders willen hun huis verduurzamen, maar tasten in het duister over de kosten en de baten. Om u daar meer inzicht in te geven, hebben we de belangrijkste duurzame aanpassingen voor u onderzocht.

Huis verduurzamen: wat levert het op?

Veel leesplezier!

Wij wensen u veel leesplezier! Heeft u naar aanleiding van de artikelen nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.