E-magazine Lentekriebels 2015
Stel krijgt advies van een adviseur met bril

Pakketverzekering of losse verzekeringen?

Veel mensen vinden verzekeringen ingewikkeld. Dat is ook niet gek. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

Meisje met krullen en een roze spaarvarken

Slim sparen voor later

Wij Nederlanders houden van sparen, we zien het als een uitstekende investering. Of het nu als appeltje voor de dorst is,

Man licht te zonnen in de tuin

Tuintrends 2015

Het lentezonnetje laat zich steeds vaker zien en dat voelt als het startsein om weer naar buiten te gaan. Niets is zo lekker om in uw eigen tuin te genieten van het lenteweer. 

Vier motorrijders rijden door de bergen

Eropuit op twee wielen

Veel motorrijders hebben de eerste kilometers van het jaar al achter de rug. Het voorjaarsweer nodigt immers uit tot een dagje heerlijk toeren. 

Toetsenbord met een back up toets

Voorkomen is beter dan genezen

De laptop en iPad van Bart en Anna hadden niet alleen geldwaarde. Op de apparaten stonden immers dierbare foto’s en andere persoonlijke documenten. 

Huis opknappen of op vakantie?

In de lente gaat het bij veel mensen kriebelen om weer eens lekker in huis bezig te gaan. Een lik verf hier, een behangetje daar. Dan pakken we gelijk die paar rotte plekken op de kozijnen aan en doen we ook nog iets aan die klemmende deur. 

Kind kijkt naar geld

Week van het geld helpt kinderen bij financiële zelfredzaamheid

Wijzer in geldzaken, een initiatief van het ministerie van Financiën, organiseert elk jaar in maart de Week van het geld. Het doel is om basisschoolleerlingen te leren omgaan met geld.

Spaarvarken met bril op een stapel boeken

Tips voor slim sparen

Vijf handige tips om slimmer te sparen.

Leven & Geld Lentekriebels 2015

Themanummer lente van ons online magazine over zorgeloos leven en slim omgaan met geld voor nu en later. 

Het is lente en dus we gaan weer lekker naar buiten. De tuin in, lekker wandelen en fietsen, naar vrienden om te barbecuen en natuurlijk op dagtripjes om leuke steden te bezoeken. 

Stel ons gerust uw vraag

+31 33 298 1591
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.