E-magazine Vakantiegevoel 2014
twee mensen met kano door de natuur

Vakantiekosten op een rij

Wist u dat een kamperen in Scandinavië bijna net zo duur is als een huisje huren in Hongarije? En dat een all inclusive naar Turkije minder kost dan een appartement huren in Kroatië of Midden-Italië? Wij hebben de kosten voor u op een rij gezet.

Duikbril met paspoort op landkaart

Begroot uw vakantie met de VakantieBudgetPlanner

De meeste gezinnen stellen voor hun zomervakantie geen budget op en slechts tien procent houdt dagelijks de uitgaven bij. Toch weten vier van de vijf weten na afloop wel wat ze hebben uitgegeven, 

Meisje met hond op vakantie in de auto

Goed voorbereid op weg naar uw vakantiebestemming

Gaat u deze zomer met de auto op weg naar uw vakantiebestemming? Zorg er dan voor dat u veilig vertrekt. U wilt immers ontspannen kunnen genieten van uw vrije dagen.

Kinderen in zwembad in de tuin

Vakantie in eigen tuin

Lang niet iedereen vertrekt in de zomer naar een verre bestemming. Het vakantiegeld wordt besteed aan een ander doel. Aflossen op de hypotheek,

Meisje en jongen op fiets

18 jaar? Vergeet je verzekeringen niet!

Weet jij dat je vanaf je achttiende tenminste één verzekering zelf moet afsluiten? Tot je meerderjarig wordt, 

Vakantie camper aan het water

Vrijheid troef: eropuit met de camper

Het is de droom van veel Nederlanders die van reizen, vrijheid en natuur houden: een eigen camper. Geen wonder dat er in ons land steeds meer kampeerauto's bijkomen.

Op het strand met dure spullen

Dure spullen? Sluit een kostbaarhedenverzekering af!

We nemen steeds meer dure apparaten mee als we op vakantie gaan. Digitale fotocamera’s en camcorders, navigatie-apparatuur, 

Camper rijd langs bergen op de weg

Kampeerautotarief: korting op de wegenbelasting

Op de wegenbelasting van uw camper krijgt u van de Belastingdienst een korting van maar liefst 75 procent. 

Vakantiespecial over zorgeloos leven en slim omgaan met geld voor nu en later. Leuke tips voor reizigers en thuisblijvers, maar ook belangrijke informatie over veiligheid en geldzaken.

Stel ons gerust uw vraag

+31 33 298 1591
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.