E-magazine Vakantiegevoel 2018
Koffer met bagage op bed

Vakantie: diefstal voorkomen is beter dan genezen!

Vakantie moet natuurlijk een periode zijn van onbezorgdheid en plezier. Helaas worden vakantiegangers regelmatig slachtoffer van criminaliteit. 

Autovakantie

Checklist autovakantie: veilig op weg

Tijdens de autorit naar uw vakantiebestemming bevinden zich veel spullen in uw auto. Vergeet niet de volgende zaken mee te nemen en zorg ervoor dat ze altijd binnen handbereik zijn.

Duiker bij koraalrif

Duiken tijdens de vakantie en uw reisverzekering

Veel Nederlanders hebben de schitterende onderwaterwerelden ontdekt. Wie wordt gegrepen door de onderwaterpracht, wil al snel echt duiken.

Caravan vakantie

Camper en caravan: wat is er verzekerd?

Ook deze zomer trekken weer honderdduizenden Nederlanders erop uit met hun caravan of camper. Campers en caravans zijn populairder dan ooit!

Zorgverzekering

Medische kosten in het buitenland: wat is wel en niet verzekerd?

Het kan natuurlijk gebeuren dat u op vakantie ziek wordt of een ongeluk krijgt. Meestal zijn de gevolgen te overzien, maar helaas gebeurt het soms dat iemand opgenomen moet worden in het ziekenhuis of met speciale begeleiding naar Nederland moet worden gerepatrieerd.

Autovakantie

Check de aanvullende dekkingen op uw autoverzekering

Als u met uw familie met auto daagjes uit of op vakantie gaat, is het verstandig om de juiste aanvullende dekkingen op uw autoverzekering te hebben. Check uw polis voordat u op pad gaat. 

Caravans op een veld op de camping

Bescherm uw caravan tegen criminelen

Caravans zijn een geliefde prooi voor dieven. Wat kunt u doen om het risico op inbraak en diefstal tijdens uw vakantie te minimaliseren?

Vlam in de pan

Oeps een ongelukje op vakantie! Wel verzekerd?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Ook tijdens de vakantie! Maar wat als u schade veroorzaakt aan uw gehuurde vakantiehuis?

Vakantiespecial over zorgeloos leven en slim omgaan met geld voor nu en later. Leuke tips voor reizigers en thuisblijvers, maar ook belangrijke informatie over veiligheid en geldzaken.

Stel ons gerust uw vraag

+31 33 298 1591
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.