E-magazine Woongenot 2014
Vrouw met haar handen boven een huisje

Veilig onder de pannen

Veilig wonen is één van de voorwaarden om onbezorgd te kunnen genieten van uw huis. Daarom zorgt u ervoor dat u en uw gezin zo weinig mogelijk risico lopen.

Rookmelder ademt rook in

Preventietips inbraak en brand

Praktische tips waarmee u er alles aan doet om inbraak of brand in uw woning te voorkomen.

Huis met zonnepanelen

Krijgt u energie van de zon?

Zuinig zijn op onze planeet kan uitstekend hand in hand gaan met zuinig zijn op uw portemonnee. Mede daardoor besluiten steeds meer huiseigenaren om zonnepanelen te plaatsen.

Zonnig interieur met veel licht

Breng zon en natuur in uw interieur

Heeft u zin om uw huis een nieuwe uitstraling te geven, maar wilt u niet weken in de rommel zitten? Vaak kunt u met enkele kleine aanpassingen en wat leuke accessoires een compleet andere look creëren. 

Bloemmotieven

Bloemmotieven

Bloemmotieven zijn dé woontrend van seizoen 2014-2015. Overal zie je florale prints, batiks en weefsels terugkomen. In behang, gordijnen, banieren, vloerkleden, meubelstoffering en zelfs in lampenkappen.

Glimmende metalen

Glimmende metalen

Een andere manier om te accentueren, is het gebruik van glimmende metalen. Goud- en bronskleuren zijn in, 

Teal is hot!

Teal is hot!

Een echte ‘70’s revival’ is het gebruik van de kleur teal, ook wel glasgroen genoemd. Herinnert u zich de grote ‘vazen’ nog, waar veelal cactussen in stonden?

Vrouw zit op een stoel met een beker in haar hand

Hout en Steen

Hout is al jaren niet meer weg te denken uit het interieur. De belangrijkste trend: hoe robuuster, hoe beter. Zo wordt steigerhout steeds vaker binnen toegepast.

Uw woning is uw thuis, de vertrouwde plek waar u in alle rust kunt genieten van uw gezin, vrienden en alle andere mooie dingen van het leven. In een wereld die steeds sneller wordt, is dat belangrijker dan ooit. 

Ook in deze uitgave

Stel ons gerust uw vraag

+31 33 298 1591
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.