Hartog Klantenservice

Hartog Assurantiën, aangenaam

Al ruim 50 jaar zijn wij een onafhankelijk intermediair en doen wij zaken met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen we onze klanten altijd voorzien van concurrerende prijzen in combinatie met goede polisvoorwaarden en een snelle schadeafwikkeling.

Ons uitgangspunt is oplossingsgericht verzekeringen aanbieden, waarbij persoonlijk advies en uitstekende kwaliteit van dienstverlening centraal staan. Dit doen wij met onze enthousiaste medewerkers. Verzekeren is ons vak en wij staan ervoor uw belangen met volle inzet te behartigen.

We maken ons groot voor u
We richten ons niet alleen op groei, omdat we per se zo groot mogelijk willen worden. We willen u een totaalpakket aanbieden, zodat u slechts één adres nodig heeft voor alle financiële diensten. Daar zijn vakdeskundigen voor nodig op velerlei gebied.

De kracht van Hartog Assurantiën
Hartog Assurantiën combineert een professionele organisatie van ruim 6 vakspecialisten met een uitgesproken persoonlijke benadering. Wat betekent dat concreet voor u.

  • Zekerheid: u doet zaken met een kantoor dat al méér dan 50 jaar bestaat. Continuïteit is gegarandeerd.
  • Beste oplossingen: als onafhankelijk tussenpersoon zijn we niet gebonden aan verzekeraars, zodat we u altijd objectief en open kunnen adviseren.
  • Beste prijs: door onze omvang kunnen we zeer concurrerende premies en voorwaarden voor u uitonderhandelen.
  • Snelheid: onze organisatie is zo ingericht dat we binnen een week een aanvraagformulier voor een particuliere verzekering kunnen omzetten in een polis.
  • Perfecte schadeafhandeling: één telefoontje en we regelen de volledige schadeafwikkeling voor u.

Wilt u meer weten over Hartog Assurantiën? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Stel ons gerust uw vraag